5 Ağustos 2019 Pazartesi

Çift Taraflı Led Tabela Fiyatları

Çift Taraflı Led Tabela Fiyatları

Çift taraflı led tabela modelleri günümüzde çok iyi bir tanıtım aracı olarak kullanılıyor. Tak çalıştır özelliğine sahip çift taraflı led tabelalar kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. Bu sayede firmanız hakkında istediğiniz yazıyı, resmi ya da herhangi bir bilgiyi kayan yazı şeklinde yaptırabilirsiniz. Kısa süre içinde daha fazla müşteri topladığınızın da farkına varabilirsiniz.  
Çift taraflı led tabela modellerine usb flash bellek yükleyerek istediğiniz yazıyı uzun bile olsa yükleyebilirsiniz. Bu yazıları ister sabit ister kayan yazı şeklinde ayarlayabilirsiniz. Kayan yazı modelleri karşı tarafın daha fazla dikkatini çekiyor. Artık neredeyse tüm firmalar çift taraflı led tabela modellerini tercih ediyor.  
                                                                                 

Dilediğiniz Resmi Koyabilirsiniz  

Çift taraflı led tabela modellerine hareketli resimler yükleyebilirsiniz.  Buna gif animasyonları da dâhil. Yazdığınız yazılara hareketli animasyonlar ekleyebilirsiniz. Üstelik bunun hiçbir sınırı yok. Çift taraflı led tabela modellerinde kırmızı, beyaz, yeşil, mavi, pembe, mor, turuncu ve karmaşık olmak üzere farklı renk seçenekleri bulunuyor. En iyi özelliği ise bu tabelalar gün ışığında da çok rahat bir şekilde okunabilir.  
Çift taraflı led tabela modellerinde istediğiniz gibi zaman ayarı yaptırabilirsiniz. Bu sayede tabela sizin istediğiniz gün ve saatlerde ışıklandırma verir. Bununla beraber çift taraflı led tabelalar düşünüldüğü gibi çok fazla elektrik harcamaz. Tam aksine led ışıklar yandığı için kullanıcılara enerji tasarrufu sağlar. Çift taraflı led tabelalar uzun ömürlüdür. Herhangi bir firmadan yaptırmış olduğunuz bu tabela modellerini çok uzun yıllar boyu kullanabilirsiniz.  

 

Çift Taraflı Led Tabela Modelleri Fiyatları

Çift taraflı led tabela fiyatlarını etkileyen birçok faktör bulunuyor. Tabela boyutu, tabelada kullanılacak yazı miktarı, tabelada kullanılan renk seçeneği, kullanılan animasyonlar çift taraflı led tabela fiyatlarını etkiliyor. Karma renk tabelalar daha maliyetli olurken sade renk tonlarında ve düz yazı içeren çift taraflı led tabela fiyatları daha makul tutarda olabiliyor.  
Fiyat hakkında en detaylı bilgiyi anlaştığınız firmadan öğrenebilirsiniz. Bunun için internetten de küçük çaplı bir araştırma yapabilirsiniz. Firmanıza yaraşır uygun fiyatlarda çift taraflı led tabela yaptırabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder