12 Ağustos 2019 Pazartesi

Kayan Yazı Tabela Fiyatları

Kayan Yazı Tabela Fiyatları

Led ışıklı tabela modellerinden sonra en çok tercih edilen ve reklam amacıyla kullanılan tabela modelleri arasında kayan yazı tabela modelleri yer alıyor. Kullanımıyla ilgili oldukça güzel yorumlara sahip olan kayan yazılı tabela modelleri, okunabilirlik açısından daha fazla dikkat çekiyor. Elektronik olarak kullanılan bu tabelalar elektrikli mağazalarda daha kolay bir kullanıma sahip oluyor. En uygun parlaklıkla ayarlanarak tasarlanan kayan yazı tabela modelleri aynı zamanda 24 saat yanma ve kayma özelliği eklenerek hazırlanır. 24 saat boyunca yazının kaymasını ve aynı zamanda ışık vermesini sağlayan bu tabela modelleri sayesinde mağazalarınızın ve iş yerlerinizin görünürlük kalitesini arttırabilir ve daha fazla göz önünde olmasını sağlayabilirsiniz.

Kayan Yazı Tabela Modelleri

Kayan yazılı ve ışıklı şekilde hazırlanan tabela modelleri iç mekân kullanımında da dış mekân kullanımında da oldukça uygun ve kalitelidir. Özellikle de havanın kararmış olduğu zamanlarda bu tür tabela modelleri daha fazla göze çarpar ve böylelikle alışverişleri de hem kolay hem de keyifli kılar. Aydınlatma özelliği ile tasarlanan kayan yazı tabela modellerinde isim, ürünler, tarih, gün, size ait bilgiler ve benzeri tüm durumlar yer alabilir. Bu tabelaların tasarımı tamamen müşterilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanıyor. Hem reklam amacı taşıyan hem de kolay kullanım sağlayan kayan yazı tabela modelleri, uzantılı şekilde hazırlanır. Yalnızca yazılı şekilde olmasını istemeyenler için görselli bir şekilde de bu tabela modelleri hazırlanır.

 

Kayan Yazı Tabela Modelleri Kolayca Monte Edilir

Kayan yazı tabela modellerinde isimlerin yanı sıra görsellere de yer verilebiliyor. Sabit bir şekilde montajı yapılan tabela modelleri, müşterilerin enerjileri doğrultusunda yapılır. Akan yazı tabelası olarak da bilinen bu modeller, farklı isimlerle de anılabiliyorlar. Parlaklığı, ışık rengi, kayma ve akma süresi tamamen istek ve ihtiyaca uygun bir şekilde hazırlandıktan sonra güncellemesi de son derece kolay oluyor. Bilgiler güncellenebildiği gibi tabela modellerinde geçişler, renk, parlaklık ve akışlarda da güncelleme yapılabiliyor. Çizgi şeklinde, yazı şeklinde, sağ ve sol şeklinde, alt ve üst şeklinde tabelaların kayması ayarlanır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder