10 Eylül 2019 Salı

Totem Tabela Örnekleri


Totem Tabela Örnekleri



İş yerleri insanların dikkatini çekebilmek için çok farklı tabela seçeneklerinden faydalanıyorlar. Bu tabela çeşitlerinden birisi de totem tabela çeşitleridir. Totem tabela türleri genelde açık alanlarda ve şehirlerarası yollarda kullanılan tabelalardır. Bu tabela çeşitlerinin genelde mesafeye göre boyutları değişmektedir. Birçok kurum ve iş yeri tarafından kullanılan tabela türü insanların dikkatini çok kolay şekilde çeken gösterişli tabela türleridir.

 Totem Tabela Yapılırken Nelere Dikkat Ediliyor?

Totem tabelalar yapılırken dikkat edilen bazı detaylar bulunuyor. Bunlar:
·         Totem tabelanın kurulacağı alan çok iyi seçilmelidir. Monte edileceği yere göre yüksekliği, genişliği ve büyüklüğü çok iyi ayarlanmalıdır.
·         Bu tabelaların uzun yıllar dayanması için mutlaka zeminin beton dökülerek güçlendirilmesi gerekiyor.
·         Güçlü fırtınalara karşı dayanıklı malzemeden üretilmiş olması son derece önemlidir.
·         İnsanların dikkatini çekecek ölçülerde yapılmış olması da bir diğer önemli detaydır.
Avantajı çok fazla olan bu tabela türleri çok geniş bir kullanım alanına sahiptir.

 Totem Tabelaların Kullanım Avantajları

Totem tabela türleri oldukça gösterişli ve dikkat çeken tabela türleridir. Çok uzak mesafelerden dahi kolayca fark edilebilme özellikleri bulunuyor. Genelde firmalar markalarının açık alanlarda kolay şekilde fark edilmesi ve tanınması için bu tabela türlerinden faydalanmaktadır. Çok büyük boyutlarda yapılabilen tabela türleri insanların dikkatini çok kolay bir şekilde çekmektedir. Uzun vadede son derece etkili bir reklam yöntemidir. Hafızalarda çok kalıcı bir etkisi olan totem tabela türleri firmaların ve ürünlerin kalitesini çok kısa sürede müşteriye iletir. İstenilen renklerde tasarlanabilir ve her türlü yazının yazılmasına da uygun olan tabela türleridir. Maliyetli bir reklam faaliyeti gibi görünse de aslında uzun vadede en avantajlı tabela türleridir.

 Totem Tabela Çeşitleri Nelerdir?

Totem tabelalarda da birçok farklı çeşit bulunuyor. Bu tabela türlerinde en çok kullanılan çeşitler: tek bacaklı, çift bacaklı, ışıklı ya da ışıksız, kompozit, çelik saç, alüminyum, profil, vinily germe tabela, likit gibi türlerdir. Açık alanlar için en çok tercih edilen tabela olmasından dolayı çeşit bakımından çok geniş alternatifleri bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder