23 Temmuz 2020 Perşembe

Bursa Tabela

Bursa Tabela Fiyatları


Bursa tabela, ihtiyaç duyulan tabela çeşitleri en yeni teknolojiler ile kalite standartlarında üretir. Firmaların reklam amacı ile ihtiyaç duyduğu tabelaları istenilen ölçü, renk ve özelliklerde imal eder. Uzman tasarım ekibi ile ilgi çekici ve etkileyici dizayn özelliklerinde tabelalar sunar. İstenilen tabela için alüminyum, sac, pleksi, ahşap, forex, polikarbon gibi uygun olan kaliteyi malzemeyi teknolojik cihazlar ile istenilen ölçü ve modelde üretir. 

Bir yerin kolayca bulunabilmesini sağlayan yön tabelaları ve firmaların reklam için kullandığı tabelalar uygun tasarımlar ile imal edilir. Bursa tabela yılların verdiği tecrübe ve tabela alanında uzman ekibi ile en iyi hizmeti sunar.

Bursa Tabela Hizmetleri

Bursa tabela, tabela ihtiyacının karşılanması amacıyla birçok model ve tasarımdaki tabelanın üretim ve montajını gerçekleştirir. Kutu harf tabela, ışıklı tabela, ışıksız tabela, folyo uygulama, totem imalatı, araç giydirme, cephe uygulamaları, dısplay promosyon ürünleri, fuar stant üretimleri gibi aklınıza gelebilecek tüm tabela ürünlerinin imalat ve montajını gerçekleştirir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile kişilerin istek ve zevklerine uygun ürünlerin tasarımını yapar. 

En yeni teknoloji ile kaliteli malzemeye mükemmel tasarımlar uygulayan Bursa tasarım ekibi titizlikle çalışarak uzun ömürlü tabela çeşitleri sunar. Firmaların reklamı için çok önemli bir faktör olan tabelalar solmaz, yıpranmaz, uzun ömürlü boyalar ile renklendirilir.

Rüzgar, yağmur, kar, nem gibi dış faktörlerden etkilenmeyen kaliteli malzeme ve boya kullanılarak üretilen tabelaları çok uzun yıllar aynı özellikte kullanmaya devam edebilirsiniz. Güvenlikli ve tedbirli montaj hizmeti ile tabelanız istediğiniz yerde istediğiniz özellikler ile hizmet etmeye devam eder. Bursa tabela, tabela ihtiyacınız için üretim ve montaj aşamasında sunduğu kusursuz çalışmalar ile kaliteli ve mükemmel hizmet verir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder